I Bryggerhuset har vi grupper til lunsj og middag. Inntil 15 personer kan samles rundt bordet med fyr på takken eller i bakerovnen. Se nederst for datoer for sesongens bakedager. Under våre bakedager på søndager er Bryggerhuset åpent og vi selger nybakt brød direkte fra vår vedfyrte bakerovn. Absolutt verdt et besøk.

23. mars 2018

Bakedager i Bryggerhuset våren 2019

Fredager:

– 11. januar

– 25. januar

– 8. februar

– 15. februar

– 1. mars

– 15. mars

– 22. mars

– 5. april

– 12. april

– 26. april

– 10. mai

– 24. mai

– 7. juni

Søndager:

– 13. januar

– 10. februar

– 3. mars

– 24. mars

– 7. april

-12. mai

-16. juni

I september 2013 åpnet vi Bryggerhuset på Finnerud! Det står nå ferdig med vedfyrt bakerovn og -takke og aktivitetene lar ikke vente på seg.

Hver bakesøndag (se over) har vi åpent i Bryggerhuset og selger nybakt brød fra bakerovnen. Et besøk da vil sikkert smake, og en fin tur får du på kjøpet. Velkommen!

Rundt den 2. og 4. fredagen i hver måned baker vi for levering på Sørkedalen Landhandel og Kafé. Hver onsdag og fredag er Bryggerhuset som regel åpent, så du kan komme innom å kjøpe varer fra Markajentene og se hva vi driver med i Bryggerhuset.

 

 

Øverst er Ritas oldeforeldre, Oline og Olaus. Resten av bildene viser det gamle bryggerhuset fra forskjellige vinkler. Det ble revet på 1970-tallet.
Under bygging
Bakerovnen mures

Byggingen av Bryggerhuset

24. mars 2014
Dette er et nydelig bilde av Finnerud om vinteren.

Vinterdager på Finnerud

18. oktober 2013

Hvert år i september avholder vi et marked på Finnerud. Dette er et samarbeid mellom Finnerud Sportskafe, Røde Kors og Markajentene. Alle gruppene har tilholdssted på Finnerud.

Øverst er Ritas oldeforeldre, Oline og Olaus. Resten av bildene viser det gamle bryggerhuset fra forskjellige vinkler. Det ble revet på 1970-tallet.
Bakerovnen mures
Veden kjøres i hus til fyring av bakerovnen
Markajentenes Bordknask, penslet med granskuddsirup og et dryss med rosmarin og havsalt. Fås i alle Baker Hansens utsalg.
Under bygging

Vårt nye brygghus

12. september 2012

lyng

 

Lagre

Lagre